Menu
Gildia Pióra na Patronite

chcieć

Chcieć to móc

Mówią

Chciałabym rzucić palenie
Chciałabym schudnąć
Chciałabym wygrać miliony w totka
Chciałabym obudzić się rano w jego ramionach
Chciałabym pokoju na świecie
(Albo chociaż na mojej ulicy)
Chciałabym znaleźć się jutro na Wyspach Kanaryjskich
Chciałabym nigdy nie chorować
I przestać tak dużo
Czuć
I tak dużo
Myśleć

Chcieć to móc
Mówią

Więc może ja w gruncie rzeczy wcale nie chcę
Albo chcę

Za mało.

3519 wyświetleń
73 teksty
1 obserwujący
  • pannaAparatka

    22 May 2015, 23:17

    Może i ja to czego chciałam, wcale nie chcę... Pięknie napisane, pozdrawiam :)