Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Chcieć to móc
Powtarzasz zawsze

I być może
Być może masz racje
Że Łatwo jest mówić o pięknie
W teorii

Praktyka pokazuje
Jak bardzo jestesmy
Tchórzliwi
I wygodni

Więc jest mi wstyd
Bo na początku
Zawsze powinien być
Czyn

https://www.youtube.com/watch?v=4E0eRCotUko
action - reaction ...
for G.
Volim te ... ti me voliš ... A opet ... Jedan od nas uvek spava ...
Belgrade 17/11/16

2058 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!