Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Nie narodzone

chcialo wstapic zycie
ktorego nie bylo
chociaz dziecko mieli
w planach

wiele nie chcianych
a oni chocby jedno
mocno zapragneli

czy w Bozym niebie
im nie rodzicem
chociaz w Boga wierza
nie udzielili

chodzac do kosciola
rece skladajac

pomimo tego
na swiat nie przyszlo

8196 wyświetleń
111 tekstĆ³w
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!