Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieporozumienie

chciałeś zobaczyć kształty
naprawdę
myślałeś że będzie standard
rzucę się z przyśpieszonym oddechem
albo osunę przy ADAGIO FOR STRINGS
założyłam wtedy koronkowe
na zachętę nuciłeś
IN LOVE WITH THE SHAPE OF YOU
a ja się niczego nie wstydziłam
każdy fałd miał nadwyżkę rozwojową
nie mogłeś tego zauważyć
tępym wzrokiem
zatrzymałeś się na liniach prostych
nóg i wklęsłej talii
ZJAWISKO powtarzałeś
bez zagłębiania się w istotę
białych i szarych podstaw zarządzania
nie ogarnąłeś w minimalnym stopniu
tylko nagie różnice między nami
jutro nie nabierze realnych kształtów

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!