Menu
Gildia Pióra na Patronite

` Chciałeś słuchać moich słów ?
Ja twoich tak.
Czekałam na nie całe noce,
dłużące się jak cień przy zachodzącym słońcu.
Czekałam choć wiedziałam
że w słowach jesteś skąpy,
lecz ich słodki smak.
Słodki smak goryczy zakazanego owocu,
nie dawał mi spać . . .

4571 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących