Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

chciałem napisać poemat
o tobie
ale przecież
jesteś poetką

ja nawet czytać nie umiem
bez ciebie

i tylko składam te kilka słów
by ci powiedzieć
że nigdy nie widziałem
trzynastki, co równie szczęśliwym
jest losem na loterii życia
niż ta w twojej ręce

i że jesteś piękna, Kasiu.

dla eyesOFsoul

28 855 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
  • 23 October 2015, 09:24

    fyrfle, ojej ...się rumienię.

  • fyrfle

    23 October 2015, 08:31

    Pięknie dla pięknej i niech zostanie.

  • Kamil Borkowski

    9 January 2014, 22:33

    ech

    :)

  • Insomniaa

    9 January 2014, 20:38

    o matko matko gdzie reszta tekstów!?!?!?!??!??!?!?!?!??!?!? :O

  • 8 January 2014, 23:27

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • Kamil Borkowski

    6 January 2014, 15:22

    Tak. Dlatego chciałem zaapelować:D Jak chcecie usunąć teksty, to zróbcie to jakoś o 300 tekstów wcześniej :D

  • Kamil Borkowski

    6 January 2014, 14:45

    Na całe szczęście nie jestem zakochany. ;P

    coś tam mogło być, też nie pamiętam ;D

  • Kamil Borkowski

    6 January 2014, 12:33

    dawno już mówiłem :)

  • Kamil Borkowski

    6 January 2014, 12:30

    bezbolesna egzekucja

  • Insomniaa

    9 November 2013, 19:00

    rozwalił mnie ten wiersz...
    Pięknyyyyyyyyyyyyy :)