Menu
Gildia Pióra na Patronite

... do wiosny ...

Chciałem przyjść do Ciebie,
Ale nie mogę.
W noc padało śniegiem,
Zawiało drogę.

Zobaczę Cię z wiosną.
Spłyną kry smutku,
Tą porą radosną
Miłości nurtu.

Lecz może Ty przyjdziesz,
Gdy tęsknić będziesz.
Zostaniesz, nie wyjdziesz,
A wiosna... wszędzie!

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących