Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaźń

Chciałem Cię przeprosić
Za ostatnich kilka dni
Znów musiałaś słuchać
Jaki mam w duszy syf
Ufam Ci bezgranicznie
Dlatego się zwierzałem
Potrzebowałem rad
I od Ciebie je dostałem
Nie należę do ludzi
Co się dzielą problemami
Jednak tobie zaufałem
Ufam w przyjaźń między nami
Tak naprawdę tylko Ciebie
W takich sytuacjach mam
Postaram się na przyszłość
Ogarniać wszystko sam
Musimy sobie radzić
Ze swoimi problemami
Dzięki prawdziwej przyjaźni
Nigdy nie jesteśmy sami
Działa to w obie strony
Nawet w najgorszej akcji
W razie czego też pomogę
Ci w każdej sytuacji
W trudnym dla mnie czasie
Ty zawsze mnie wspierasz
Jestem wdzięczny Bogu
Za takiego przyjaciela

7557 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!