Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byłem

Chciałem być, istnieć na zawsze i tylko ta myśl została ze mną na zawsze. życie mnie nie rozpieszcza co dzień proszę o nowy dzień istnienia dla kogoś.

2248 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!