Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekając na chwałę

Chciałbyś wszystko wiedzieć,
wielkość siostrą ryzyka.
Zagra wesoło na duszy
później w dal umyka.

Zawsze na końcu,
poza piękna marginesem.
Nie wiedząc nic,
maluję słowa sercem.

12 118 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • Cris

    10 July 2016, 21:48

    ciekawy.
    :)