Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skryte pragnienie

chciałbym żeby ludzie umilkli
gdy przykładam palec do ust

chciałbym

żeby mi to było
ostatni raz

47 951 wyświetleń
591 tekstów
92 obserwujących
  • PetroBlues

    16 May 2019, 21:18

    A za
    razem pierwszy...

  • sprajtka

    16 May 2019, 13:40

    Wszystko to przedostatni raz...

  • 16 May 2019, 10:31

    oszczędność słów ale tyle treści