Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

Chciałbym pozostać żywy
Na zawsze
Gdybyś tylko znała moje serce
Oświeć mnie, bo podążam za Tobą.

Wszystko spada w dół,
A ja stoję tu sam, złamany,
Tak bardzo chciałbym pozostać żywy
Na zawsze.

Rozpadam się
Pusty
Idąc prosto w dół
Zostaw mnie, bym tu umarł.

Pochłoń mnie Aniele śmierci,
Bo nie pozostało mi nic więcej,
Ból tak bliski spala moje serce,
Nie chce już pozostać tu żywy…

10 062 wyświetlenia
64 teksty
29 obserwujących
  • maniek12803

    24 January 2015, 16:14

    Życzę zdrowia i szczęścia Michale ;)

  • Moon G

    24 January 2015, 14:41

    Ale nie masz odwagi odebrać sobie życia, bo wiesz, że pójdziesz do piekła... ale piekła przecież nie ma. Poprostu będzie jednego, nic nie wartego, pieprzącego smuty poeciny mniej. Nie pozdrawiam i śmierci ci życzę dupku ;)