Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jana Kowalskiego refleksja z mgłami

Chciałbym jeszcze kiedyś
poczuć radość
uśmiech
szczęście

ci ludzie z telewizyjnych
reklam
za klawiszami białych zębów
skacze czerwony język
oczy rozedrgane

chciałbym jak ci ludzie
poczuć ten smak
radości

skąpane w rosie
róże

127 821 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!