Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość trędowatych

Chciałbym stanąć przed tobą nagi,
ale byś nie widziała we mnie golasa
pokazać ci siłę i słabości
Rozbierz mnie proszę
na części pierwsze
i poskładaj na nowo

Włóż palce w moje rany
zobacz, jestem autentyczny
i pokaż mi swoje wrzody na piersi
nie będziemy ważyć
swoich smutków i lęków
licytować, handlować
razem stoczymy z nimi wojnę

103 386 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!