Menu
Gildia Pióra na Patronite

🦇Marzenia Mroku🦇

Chciałbym stać się klątwą ...
mieć nad tobą władzę,
twą być zmorą bądź twą
morderczynią marzeń.

Chce być cieniem wielkim
nad wielkim cmentarzem,
budzić z nieba wszelki
strach w ludzkim wymiarze.

Chciałbym być odwiecznym
Ponurym Żniwiarzem ...
on nie robi nigdy
co mu ktoś nakaże.

A najbardziej chciałbym
Krukiem być twym czarnym
a Ty mÄ… KruczycÄ…
żebyś była chciałbym.

🖤Dla Ukochanej Joasi🖤

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujÄ…cych
  • Michaelowa

    12 November 2020, 19:22

    💞💕

    od Moon G