Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co bym chciała, a co będzie...

Chciałbym się rozpaść
pod czyimś spojrzeniem
chciałabym się rozstać
z samotności drżeniem
chciałabym odnaleźć
kogoś kto zrozumie
moje złe spojrzenie
moje roztrzęsienie
moje zdziwaczenie

Zamykam oczy na ludzi
Otwieram się w samotności
ramionach

21 542 wyświetlenia
318 tekstów
8 obserwujących
  • RudaDusza

    25 September 2014, 16:20

    Powiedzmy, że nie jestem dobrym poszukiwaczem. Szybko się zniechęcam, Meron.:)

    Dziękuję, RozaR. Pozdrowienia zwrotne ;)

  • RozaR

    24 September 2014, 23:31

    Wiersz mimo pozorów głęboki - pozdrawiam

  • Meron

    24 September 2014, 23:27

    W kosmosie nie znajdziesz takiej istoty, co przytuli to roztrzęsione ciało i Duszę ! Szukaj na ziemi ale nie w ziemi ;)

  • RudaDusza

    23 September 2014, 12:04

    Podobno w kosmosie jest więcej żywych istot niż tylko te na ziemi. :P

  • Meron

    23 September 2014, 00:24

    Podobno chcieć to znaczy móc.

  • RudaDusza

    22 September 2014, 22:36

    Gdyby to był facebook, to kliknęłabym "Lubię to".

  • RozaR

    22 September 2014, 22:29

    By sie chciało to i owo a na stole tylko kasza .