Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałbym płakać
Moje słone łzy
Chciałbym w Twoje
Słodkie dłonie łapać
Chciałbym krzyczeć
Moje gorzkie słowa
Chciałbym w Twoje
Słodkie dłonie skryć
Chciałbym kochać
Moje twarde serce
Chciałbym w Twoje
Miękkie dłonie złożyć
Chciałbym żyć
Moje czarne życie
Chciałbym w Twoje
Kolorowe życie zmienić
Chciałbym być
Moje Ja
Chciałbym
Z Twoim TY

"Dla Ani"

5431 wyświetleń
66 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    23 December 2013, 19:23

    Piękny wiersz Adamie-pozdrawiam:)