Menu
Gildia Pióra na Patronite

TEGO SAM SOBIE DZIŚ ŻYCZĘ ...

Chciałbym odzyskać swój dom
i pracę mieć w końcu godziwą,
chcę być szczęśliwy i chcę
by Asia też była szczęśliwa

Chciałbym tak bardzo by już
przestało szwankować mi serce
i żeby przez picie tych burz
nie było w mym życiu już więcej

Pragnę zapomnieć tych którym
po prostu nie mogę wybaczyć
niech karmy otoczą ich chmury
i każdy za zło swe zapłaci

Ja kończę 40 dziś lat
i tego sam sobie dziś życzę ...
niech szczęścia rozkwitnie mój kwiat,
w mym lustrze z trzeżwości obliczem.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • to_tylko__ja

    4 April 2021, 20:16

    Jestem z Ciebie dumny chociaż Cię nie znam... Walcz o życie, o swoje szczęście, a zwłaszcza o samego siebie! Będę trzymał za Ciebie kciuki i pogadam chwilę z kim trzeba 😉 Życzę Ci powodzenia i wszystkiego dobrego 🤗 Trzymaj się!

    od Wagarowiczka, Moon G, Sol 8
  • kukaczka

    4 April 2021, 15:49

    Najlepszego i niech rozum dalej prowadzi a serce doradzi..
    Szacun za trud, wdzięczność za cud..

    od Moon G