Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałbym...........

Chciałbym dostrzec słowa napisane myślą jednak nie wypowiedziane
Chciałbym dostrzec gesty powstrzymane
Chciałbym widzieć kolor Twych oczu po drugiej stronie wiadomości
Chciałbym złapać Twą łzę zanim spłynie po policzku
Chciałbym podarować Ci lekki oddech ukojenia
Chciałbym serce Twoje, nie na własność ale na wyłączność.

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
  • SamotnaDusza

    8 November 2020, 16:14

    Dziękuje pięknie. Szczerze to niczego nie mogę więcej chceć. Reszta jestem tylko darem

    od Naja, brozyna, Duse
  • Infinite Gentleman Night

    8 November 2020, 15:55

    Piękne to Twoje 'chcenie' :)
    Pozdrawiam niedzielnie :)

    od Naja