Menu
Gildia Pióra na Patronite

powrót

chciałbym cofnąć czas dla miłości
chciałbym cofnąć czas
by zwyciężyć w niej śmierć

chciałbym
spotkać pewnego człowieka sprzed lat
mężczyznę ze straszną deformacją twarzy
który codziennie mijał mnie na ulicy

powiedzieć do niego wielkie nic
powiedzieć pamiętałem tyle czasu
pan nawet nie ma pojęcia

28 856 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!