Menu
Gildia Pióra na Patronite

aniele..

Chciałbym Ci tyle powiedzieć..
Ale nie mogę spojrzeć w Twoje oczy..
Chciałbym Cię dotknąć..
Ale czy anioła można dotknąć?..
Pocałować?
Przestań chłopcze..
Głupi, do szaleństwa zakochany chłopcze..
Nie mężczyzno…
W za dużej koszuli
Z poszarpanymi spodniami..
Szczerze zakochany..
Jak w tych żołnierzykach..
Dorosły chłopcze..

16 289 wyświetleń
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!