Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój Anioł Struś.

Chciałbym być
mój anioł struś
nic nie robić całe dnie
w nocy spać
bo przecież śpię

A właśnie
nie śpię czasem
nie ma stróża anioła
tylko czarność mroczna
- dusza moja

Chciałbym być
mój anioł stróż
na straży stać
nie
do trumny gwóźdź

81 773 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
  • ICD

    15 May 2014, 21:23

    Jeśli anioł stróż spada, kto może przejąć jego rolę?

  • słońiczka

    22 April 2014, 02:22

    Ty zawsze przy mnie strój. :)