Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Sok o smaku miłości

Chciałbym aby nasza miłość była jak sok jednodniowy,
Tak świeża, soczysta i bez kropli wody.
By każda miłości tej kropla spożyta,
Serca uczuć głodne karmiła do syta.

6815 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!