Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyszczerbione marzenia

chciałaś nową sukienkę
dostałaś
ciut za szeroką
lekko przybrudzoną

chciałaś coś zjeść
dostałaś
gumę do żucia
trochę zużytą

chciałaś obejrzeć film
dostałaś
„bilet” do supermarketu
na reklamy proszku

chciałaś księcia z bajki
dostałaś
i pierzesz teraz dziurawe skarpetki
wydrapując wszy z włosów łonowych

1212 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!