Menu
Gildia Pióra na Patronite

*'''''

Chciałaś, aby nagle,
zatrzymał się czas.
Byś mogła ze mną usiąść
na jednej spośród gwiazd.
Na owej konkretnej,
po niebie wędrującej.
Co blask za sobą ciągnie
- na gwieździe spadającej.

13 790 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!