Menu
Gildia Pióra na Patronite

I tyle.

Chciałam wprowadzić w Twe życie światło.
Chciałam przybliżyć Ci świat.
Uczyłam Cię kroków w nieznane.
Pokazałam jak dłoń ścisnąć w pięść.

Dzisiaj Ty gasisz mi światło.
Podkradasz to czym się podzieliłam.
Drepszczesz po piętach na moich drogach.
A pięść wymierzyłaś we mnie.

1936 wyświetleń
29 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!