Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałam znaleźć siebie - odnalazłam prawdę,
mówiąc : "ja,mnie,moje" - pogubiłam sens,
dzisiaj jest za późno,choć to dziś się budzę,
nie rozumiem siebie - więc jak zrozumieć ludzi,
Jak mam znów uwierzyć - kiedy brak krzty wiary?
Odnalazłam siebie - jestem...pełna żalu.

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
  • 6 September 2011, 19:10

    Nie sądzę,żebyś był w stanie napisać "coś" lepszego mając,bodaj 14 lat;)