Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zachłanność?

M.B-P

M.B-P

Chciałam z tobą zatańczyć na balu w rytm tej wolnej piosenki na cztery...
Chciałam z tobą obejrzeć wieczorem ten głupawy film o miłości...
Chciałam pójść wiosną z tobą na spacer pod rękę...
Chciałam płakać w twoje ramię ze szczęścia cichutko...
Chciałam z tobą marzyć na łące patrząc latem na chmury...
Chciałam śmiać sie z tobą, tak szczerze, z niczego...
Chciałam ubrać twój sweter przy jesiennym ognisku...
Chciałam zjeśc z tobą obiad palcami , pod kocem...
Chcialam szeptać nocą do ciebie patrząc w ogień w kominku...
Chciałam moknąć z tobą na rynku podczas ciepłej letniej ulewy...
Chciałam czuć twoje palce w mych włosach kiedy pachną szamponem po myciu...
Chciałam dostać od ciebie taki kwiatek świeżo urwany w ogrodzie...
Chciałam zasnąć wtulona po rozmowach o życiu do rana...
Chciałam dużo takich gestów maleńkich, co dla ciebie były zbyt trudne...

Czy naprawdę chciałam za dużo?

4045 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!