Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Chciałam..."

Chciałam wyznać Ci...miłość,
gdy kolejny nastanie dzień.
Nocą, gdy gwiazdy zabłysną
na niebie, chciałam powiedzieć
dwa słowa...
tylko do Ciebie.
Chciałam wyznać Ci miłość,
ale ona już tylko krzywdzi
i...boli.
Sen z powiek mi odebrała
i ta cisza nigdy już na to...
nie pozwoli.
Chciałam wyznać Ci miłość,
ale ona pogrążyła mnie w rozpaczy.
Serce okaleczone zapłakało,
bo tego piękna już nigdy...
nie zobaczy.
Chciałam wyznać Ci...miłość,
a Ty znowu mnie zraniłeś.
Nie potrafię już...wybaczyć,
chociaż miłością...byłeś.

2008r

54 903 wyświetlenia
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    19 July 2012, 21:13

    Kasiu..dlaczego czytasz te...starocie:):):):) kiedy w nich tyle...........................braków?? :):):)

    buziaki :)