Menu
Gildia Pióra na Patronite

zbyt nisko by być wysoko

Chciałam polecieć chyba za wysoko
Ponadto co jest tak płytkie głęboko
Osobista przegrana
Od początku nie wspierana

5102 wyświetlenia
74 teksty
2 obserwujących
  • Snagor

    26 April 2015, 23:44

    szczerze ciekawe