Menu
Gildia Pióra na Patronite

~*****~

Chciałam napisać wiersz,
który spodoba się wszystkim.
W chwilę później Euterpe szturchnęła
mnie w ramię i pogroziła palcem.
W drugiej dłoni ściskała flet.

9082 wyświetlenia
108 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!