Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałam napisać coś dla Ciebie
Coś w stylu:
Przy Tobie czuję się jak w niebie,
Chciałam napisać co w sercu mam
Ale Ty o tym dobrze wiesz sam
Chciałam zrobić coś niezwykłego
Coś po prostu niesamowitego
Jednak Ty sam jesteś niesamowity
I bardzo niepospolity.
Cóż ja mam pisać,
Cóż mam wyrażać,
Tego to ja już nie wiem sama.
Pamiętasz?
Przy Tobie byłam jak pijana
Same gięły się kolana,
Wiedziałam, że to z tej miłości
Której sama nie znam wielkości.
Kocham Ciebie, Gamoniu mój,
Choć sama nie wiem dlaczego.
Sam ułożył się ten wiersz
Bez pomysłu najmniejszego.
Powtórzę coś raz jeszcze,
Wiesz?
Kocham Cię takiego szalonego!

18 810 wyświetleń
136 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!