Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biały wiersz- wiersz bez rymów "ZŁY DOTYK"

Teksty z obrazami - Biały wiersz- wiersz bez rymów "ZŁY DOTYK" - Infantylna
Biały wiersz- wiersz bez rymów "ZŁY DOTYK" - Infantylna

Chciałam ciepłego dotyku, choć raz poczuć się bezpiecznie w czyimś objęciu... No właśnie, chciałam, lecz nie dane mi było tego doświadczyć, każdy dotyk, który odczułam wzbudzał we mnie strach i wywoływał ból...

197 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!