Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałam Ci tyle powiedzieć:

O wietrze szumiącym cicho
Letniej polanie z makami
Ustach malinowych
Ogrodach różowych
Leśnych grzybach w koszyku
Tyle Ci chciałam powiedzieć
Mój ' rozbujniku ' (o)błędny
Z błędami taki kochany
Ty zaleczałeś rany
Jeszcze o tęsknocie...Mej
Tęsknocie w szarym kolorze
Tyle Ci chciałam powiedzieć...
Ty - słuchać już nie chcesz
O wietrze szumiącym...
O sercu mym drżącym
Dobry Panie Boże
Pozwól zrozumieć milczenie
Pozwól zapomnieć (nie)zapomnienie

24.08.2021
09:53

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!