Menu
Gildia Pióra na Patronite

chciałam być taka-taką się stałam
Lecz się starając-siebie okłamałam
Więc która to ja, ta prawdziwa ja
Gdy mimowszystko i tak jestem ja?

66 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!