Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mała rada

Chciałabyś wiedzieć co Tobie planuje,
i jakie myśli snuje...
ale musi wystarczyć tylko te głębokie przeczucie,
które to stale w sercu Twym ukazuje
jak codziennie na nowo uczuć paletę maluję.

A w jej centrum miłość, która wszystko powoli buduje.

23 686 wyświetleń
270 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!