Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałabym znów mieć pięć lat,
gdy kołderką przykrywałeś mnie,
a sen nie budził się wspomnieniem.

Chciałabym znów mieć siedem lat,
gdy uczyłeś mnie jak czytać świat,
który był pełen jasnych barw.

Chciałabym znów mieć dziesięć lat,
gdy z oczu wciąż wycierałeś mi łzy,
a serce potrzebowało przytulenia.

Chciałabym pójść już spać,
by nie przeżyć tych lat,
w których tęsknoty łzy
zabierają uśmiech.

Chciałabym znów tam być,
gdy Twoje serce przestało bić,
by powiedzieć kilka słów
Kocham Cię.

147 652 wyświetlenia
2018 tekstów
322 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!