Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię...

Chciałabym, żebyś tu był
zmywał każdą łzę,
by serce zrozumiało,
że już nie znajdzie Cię.

Chciałabym, znowu żyć
gdzie smutek topi się
w uśmiechu szczęścia,
maska zakrywa twarz.

Chciałabym, żebyś żył,
w każdym moim słowie,
gdzie wyraz stopił się
w cierpieniu tęsknocie.

Chciałabym,
móc pogodzić się z tym,
gdzie świat, w którym krąży zło
zabiera ludzkie dobro.

...tato.

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • PetroBlues

    25 June 2019, 04:32

    On żyje...w Tobie... :*