Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Chciałabym żebyś był
Tu i teraz
Jak
Wtedy i tam.
Dokładnie taki sam
Bez żadnych zmian.

Przywracam wszystko
I już nie żyję na prawdę
Ciagle myślę o Tobie
Wtedy i tam

Nie chcę by czas się zatrzymał.
Niech biegnie
- bo musi.
Ale Ty?
Dokąd pobiegłeś Ty?

1534 wyświetlenia
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!