Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

6 października 2015

Chciałabym zaufania,
By wierzyć Ci na tyle
Na ile to jest możliwe.
Nie, to nie Twoja wina,
Że cierpię.

To moim wyborem było dać Ci zaufanie i serce.

1098 wyświetleń
21 tekstów
1 obserwujący
  • 7 October 2015, 17:00

    Dziękuję bardzo i ślę pozdrowienia.

  • Cris

    6 October 2015, 21:09

    smutno tak...

    uśmiech ślę :))