Menu
Gildia Pióra na Patronite

Atrapa

Chciałbym
Zamiast tej atrapy
Wręczyć Ci prawdziwe kwiaty
Życzenia złożyć
Patrząc Ci w oczy
Licząc, że się odwdzięczysz
Pocałunkiem uroczym
Przytulić Cię
Chwilę przytrzymać.
Pomarzyć
Jak by nam razem
Byłoby miło
Uwierz
Kiedyś tak zrobię
Z nadzieję,
Że nie oberwie
Po głowie

560 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!