Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do "M"

Chciałabym za Tobą pobiec,
ale nie mogę...
Chciałabym o Tobie zapomnieć,
ale nie mogę...
Tak bardzo chciałabym wiedzieć
czy to już jest koniec...
czy dopiero początek..
Tylko tak bardzo brak mi
siły, nadziei,
że znowu będzie dobrze...

7817 wyświetleń
55 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!