Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałabym spróbować od nowa
Stworzyć mój świat
Mieć czystą kartę znowu
Bez zobowiązań i straconych lat

Chciałabym spróbować od nowa
Tak zupełnie od zera
Bez tego strachu przed zmianą
Bo gdy nic jeszcze nie masz, nie ma też co zmieniać

Chciałabym spróbować od nowa
Ale z mądrością, którą mam teraz
By móc wybrać wszystko na nowo,
Lecz potrafiąc już dobrze wybierać…

13 148 wyświetleń
102 teksty
65 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!