Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Chciałabym~~

Chciałabym spojrzeć Ci w oczy
By wyczytać w nich Twoją miłość
Że jest prawdziwą rzeczywistą
Czy bez niej nas by tu nie było

Chcę poczuć delikatność słów
Przez dotyk ,czułość, pożądanie
Nie dać Ci odejść choć przez chwilę
Chcę delektować się kochaniem

Odpłynąć chcę w Twoich ramionach
Zatopić usta w pocałunkach
I dać się ponieść błogiej chwili
Jak w najcenniejszych podarunkach.

109 558 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    9 November 2013, 13:59

    Ba, bardzo chciałabym :)
    Ładna Perełka jak zawsze. Masz talent.
    Dużo w tym uczuć, ale wiadomo , że jednak ta miłość jest taka ważna w naszym życiu, szczególnie zobaczenie jej w cudzych oczach, :) ech wiesz o czym mówie.
    buziak

  • Pechowa_

    8 November 2013, 11:16

    Cudowny wiersz... Zachwycasz ;)

  • krysta

    8 November 2013, 01:38

    Piękny wiersz - niech spełni się co chcesz :) Pozdrawiam na dzień dobry :))

  • miramija

    8 November 2013, 01:11

    Bardzo romantycznie :) Pozdrawiam Agnieszko :)