Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałabym odejść, zapomnieć, nie myśleć
Chce zniknąć we mgle
zostałabym tam by otrzeć mą łzę.
Jak dla mnie mogłabym tam zostać na dłużej,
ale muszę wrócić do świata ''żywych''
do świata ludzi szczęśliwych...

7958 wyświetleń
76 tekstów
1 obserwujący
  • awatar

    27 November 2010, 20:08

    "Chce zniknąć we mgle " ? - ja chcę, on chce, ... i skąd nagle ta łza, którą czynisz motywem i porzucasz bez wyjaśnień ?
    "Jak dla mnie mogłabym tam ... " - a niby dla kogo innego ?, pozdr.