Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Ach te marzenia ~~

Chciałabym móc poznac
Co w sercu ukrywasz
Jakie masz zamiary
Bo ciągle mnie zbywasz

Bawisz się słowami
Uciekasz w nieznane
Robisz niespodzianki
Tak dobrze mi znane

Słowem manewrujesz
Oczko do mnie puszczasz
Słowem kokietujesz
Całując mnie w usta

Mówisz że tak trzeba
Na rękach chcesz nosic
Lecz tylko o rękę
Nie chcesz mnie poporosic

Wszak to tylko wierszyk
Lecz tak jest niestety
Że trudno czasem spełnic
Marzenie kobiety.

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • misiek45

    23 November 2012, 18:17

    Dziękuję ślicznie za wpisy kochani,ten wierszyk napisałam z lekkim przymrużeniem oka,może troszkę Was zmyliła treśc lecz nie są to moje marzenia ,mam ich dużo lecz z pewnością nie takie,Aniu śliczny wierszyk ale obrączka jest na swoim miejscu, może dla przekory ale traktuję ją jako talizman i nie ma takiej siły żebym zamieniła ja na inną,kiedyś ktoś zasugerował mi że powinnam ja przełożyc bo tak się robi,lecz odparłam że tego nie zrobię dlatego bo gdybym to zrobiła to tak jakbym robiła miejsce na inną.A zanim to nastąpi to dużo wody upłynie .Czasem gdy marzymy o czymś to nie zawsze chcemy żeby się spełniło a zostało tylko marzeniem.Cieszę się jednak niezmiernie ze podoba Wam się moje pisanie wierszy bo to jest to jedno z marzeń które chce by się spełniało i żebym mogła je pisac bez końca majac tak wspaniałych przyjaciół-milutko spędzonego wieczoru życzę i cieszę się że jesteście:))))))))))))))

  • 23 November 2012, 07:40

    Zgrabne. Bardzo.

  • skrobek

    23 November 2012, 00:13

    Trudno spełnić marzenia kobiety, ale można...
    :)

    Dobrej nocy