Menu
Gildia Pióra na Patronite

chciałabym mieć odwage kwiata
który do słońca przebija się między
płytami chodnika,

bo jak na razie jestem jedynie
wskazówką z zegara
kradnącą czas.

135 875 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    29 March 2014, 09:01

    dziękuje
    pozdrawiam serdecznie:)

  • krysta

    28 March 2014, 20:18

    ...bardzo podoba się.
    pozdrawiam :)