Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałabym dotknąć Twojej dłoni
poczuć Twoją obecność
Powiew czułych słów na swej skroni

Teraz giną wszystkie wspomnienia
z Tobą związane
Wszystko obraca się w nicość
pochłonięte przez czeluść zapomnienia

Ile mam czekać
Na coś co może nigdy nie nastąpi
Chciałabym w nas wierzyć
Ale codzienność każe mi wciąż wątpić

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących