Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałabym cofnąć się o cztery kroki w tył.
Chciałabym popełnić o parę błędów więcej - wtedy, nie teraz.
Chciałabym znów beztrosko móc żyć
i cieszyć się świeżym powietrzem.
To tylko są słowa, to tylko moje słowa..
Ja wciąż jestem obca, obca osoba.
Znów w sercu kłucie, ból i zwątpienie,
że kiedyś odejdzie ode mnie to zmartwienie.
Stąd kołatanie mego serca,
że rwie do przeszłości idąc ku przyszłości.

23 510 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!