Menu
Gildia Pióra na Patronite

Opium

Chciałabym Ci powiedzieć , jak bardzo Cię kocham
Ile znaczą dla mnie , Twoje oczy ,ile Twoje dłonie
a Twoje serce ,ponad wszystko ... tylko objąć je pragnę

Otulić je płatkami białych róż, całować Twoje usta
pól-uśmiechem szeptać do ucha
Mój Skarbie..
I nigdy więcej , nie pozwolić odejść
Zamknąć w mojej klatce ,teraźniejszych wspomnień

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!